Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Beveilig uw spullen met Trespa lockers

Goed beveiligde spullen door Trespa lockers van Pin-Lock

Pin-Lock heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van elektronische kluissystemen voor trespa lockers. Met de elektronische sluitsystemen van Pin-lock zijn uw gasten verzekerd van goed beveiligde eigendommen. Door het jarenlange bestaan heeft Pin-Lock veel ervaring opgedaan binnen diverse branches. Zo biedt Pin-Lock elektronische lockers voor de meeste soorten kasten en kluisjes. De trespa kasten is geschikt voor zwembaden, scholen, hotels, hostels, ziekenhuizen en kantoren. Pin-Lock heeft altijd een lockersysteem dat bij uw organisatie past.

Hoe werken de Trespa lockers?

De bediening van de Trespa lockers werkt via pincode met muntgeld, maar ook met gratis met pincode en met diverse kaartsystemen zoals magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten, chipkaarten. Alle sluitsystemen voor de lockers zijn elektronisch.

Uw gasten voeren een zelfgekozen pincode in, waarna ze een kast kunnen kiezen die voor hen op een prettige hoogte zit, omdat ze kunnen kiezen uit een kast die boven, midden of onder zit. Ze kunnen dus kiezen uit alle beschikbare kasten. De waardevolle spullen van uw gasten zijn altijd goed beveiligd met de elektronische sloten van Pin-Lock.

PICT0034 Uh 17 UH 22 DSCN3893 Circus 10 BB Brug 6 BB HS 1

De elektronische lockersystemen van Pin-Lock zijn erg betrouwbaar. Pin-Lock biedt gebruiksvriendelijke locker systemen aan, die voor iedere organisatie toepasbaar zijn. De user interface bevat veel opties en mogelijkheden. Daarnaast is de user interface makkelijk te gebruiken. Het is er op gericht om het de gast zo makkelijk mogelijk te maken. De sloten van de lockerkasten worden ontworpen met de beste materialen. Bij Pin-Lock staat kwaliteit hoog in het vaandel. Doordat de lockerkasten sterk en robuust zijn, zijn deze ook duurzaam. Pin-Lock zorgt altijd dat uw lockerkast helemaal naar wens is. De trespa lockers sloten worden altijd op maat gemaakt. Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk dat perfect aansluit op de organisatie en de betreffende gasten.

Daarom kiest u voor Pin-Lock International

Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk met een hoge kwaliteit. Al sinds 1993 is Pin-Lock specialist in electronische lockers. Bij Pin-Lock kunt u rekenen op:

  • Duidelijke interface
  • Passend maatwerk
  • Betrouwbaar systeem
  • Volledig pakket
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • 24/7 service (telefonisch en on-site)
  • Snelle service, meestal probleem verholpen binnen 24 uur. Meestal zelfde binnen 8 uur of sneller.

Vraag direct offerte aan van de Trespa lockers

Wilt u trespa lockers aanschaffen bij Pin-Lock? Via de contactpagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van Pin-Lock. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Bestel nu de trespa lockers van Pin-Lock. Hiermee weet u zeker dat de eigendommen van uw gasten altijd goed beveiligd zijn!

Call Now Button