Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Elektronisch locker systeem

Hoge kwaliteit lockerkast van Pin-Lock

Pin-Lock heeft al ruim 20 jaar ervaring in het aanbieden van elektronische kluissystemen voor elk type lockerkast. Met de elektronische sluitsystemen van Pin-lock zijn uw gasten verzekerd van goed beveiligde eigendommen. Door de jarenlange ervaring heeft Pin-Lock veel ervaring opgedaan binnen diverse branches. Zo biedt Pin-Lock elektronische lockers voor alle soorten kluizen en kasten. Het electronic locker system is geschikt voor zwembaden, scholen, hotels, hostels, ziekhuizen en kantoren. Pin-Lock heeft altijd een lockersysteem dat bij uw organisatie past.

Goed beveiligde spullen door electronische lockers

Pin-Lock biedt elektronische sluitsystemen voor diverse lockers. De bediening werkt via pincode met muntgeld, maar ook met gratis met pincode en met diverse kaartsystemen zoals magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten, chipkaarten.

Gasten kunnen een zelfgekozen pincode invoeren, waarna ze een kast kunnen kiezen die voor hen op een prettige hoogte zit, omdat ze kunnen kiezen uit een kast die boven, midden of onder zit. Ze kunnen dus kiezen uit alle beschikbare kasten.

Dit systeem is zeer veilig en betrouwbaar. De waardevolle spullen van uw gasten zijn altijd goed beveiligd met de elektronische sloten van Pin-Lock. Pin-Lock biedt gebruiksvriendelijke locker systemen aan, die voor iedere organisatie toepasbaar zijn. De user interface bevat veel opties en mogelijkheden. Daarnaast is de user interface makkelijk te gebruiken. Het is er op gericht om het de gast zo makkelijk mogelijk te maken. Bij Pin-Lock staat kwaliteit hoog in het vaandel. De sloten van de lockerkasten worden ontworpen met de beste materialen. Doordat de lockerkasten sterk en robuust zijn, zijn deze ook duurzaam. Pin-Lock zorgt altijd dat uw lockerkast helemaal naar wens is. De lockerkast sloten worden altijd op maat gemaakt. Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk dat perfect aansluit op de organisatie en de betreffende gasten.

Daarom kiest u voor Pin-Lock

Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk met een hoge kwaliteit. Al sinds 1993 is Pin-Lock specialist in electronische lockers. Bij Pin-Lock kunt u rekenen op:

  • Passend maatwerk
  • Betrouwbaar systeem
  • Hoge kwaliteit
  • Duidelijke interface
  • Volledig pakket
  • Snelle levering
  • 24/7 service (telefonisch en on-site)
  • Snelle service, meestal probleem verholpen binnen 24 uur. Meestal zelfde binnen 8 uur of sneller.

PICT0034 elektronisch sluitsyseem DSCN3313 olympia_147 DSCN2554 20080209FitnessCentrum24 TM UT 5

Vraag een offerte aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Pin-Lock te bieden heeft? Vraag via het contactpagina een offerte aan. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Pin-Lock. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Bestel nu de lockerkast sloten van Pin-Lock. Hiermee weet u zeker dat de eigendommen van uw gasten altijd goed beveiligd zijn!

Call Now Button