Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Sluitsystemen

Sluitsystemen & kasten van Pin-Lock International

Pin-Lock International werkt samen met diverse leveranciers van kasten. We bundelen onze krachten met die van de leverancier om onze klanten uiteindelijk te kunnen voorzien van kasten met deskundige, gebruiksvriendelijke en veilige sluitsystemen. De standaardkasten die Pin-Lock International u biedt hebben een standaard hoogte van circa 1,80 meter en bevatten 1 tot 6 vakken. Hiervan kan afgeweken worden.

Behoefte aan een deskundig sluitsysteem?

De Pin-Lock is ontwikkeld voor het tijdelijk opbergen van kleding of waardevolle spullen. Voor dit opbergsysteem in de vorm van garderobekasten worden geen sleutels gebruikt. Wel kunnen elektronische sleutels zoals pasjes of polsbanden gebruikt worden. De Pin-Lock biedt een extra service voor uw gasten en kan door deskundig advies leiden tot een positief exploitatieresultaat.

Doordat de kasten altijd gesloten zijn, voorkomt u ergernissen bij uw gasten zoals afval in de kasten. Ook is het hierdoor niet zichtbaar in welke kasten zich spullen bevinden, dit bevordert de veiligheid van de inhoud. Bovendien zorgen de Pin-Lock kasten voor een verzorgde uitstraling in de ruimte. Het gebruik van de kasten is zeer eenvoudig; via centrale muntinworp of door middel van gegevensdragers (bijvoorbeeld magneet-, chip- of contactloze kaarten gecombineerd met een persoonlijke pincode).

Beschikt u al over garderobekasten, maar heeft u behoefte aan een deskundig sluitsysteem? Geen probleem, Pin-Lock International helpt u ook in dat geval verder. We informeren u graag over de eventuele ombouwmogelijkheden naar het nieuwste Pin-Lock systeem.

PICT0034 DSCN3896 DSCN3313 olympia_147 DSCN2554 20080209FitnessCentrum24 TM UT 5

De Pin-Lock ‘stand alone’

Een Pin-Lock ‘stand alone’ heeft geen koppeling met andere software toepassingen. Deze systemen werken zelfstandig en zijn in elke situatie toepasbaar.

Pin-Lock geïntegreerd

Beschikt u over een netwerk met bestaande software toepassingen? Dan kunt u het Pin-Lock-systeem laten integreren door onze specialisten. We bekijken per project wat de mogelijkheden zijn en adviseren u hierover uitgebreid voorafgaand aan het project. Beschikt u nog niet over een automatiseringspakket voor de administratie van uw leden of bezoekers, toegangscontrole, kassamodules en dergelijke, dan helpt Pin-Lock u hier ook graag bij. Onze verschillende totaaloplossingen die we creëren in samenwerking met diverse partners zijn toepasbaar op iedere gewenste locatie. U kunt daarbij kiezen uit verschillende gegevensdragers zoals magneet-, chip- of contactloze kaarten.

Neem contact met ons op!

Ook als u reeds een softwarepakket in uw project heeft geïnstalleerd, kunnen we het Pin-Lock systeem op uw automatiseringspakket aanpassen. We komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te adviseren over onze systemen.

Wilt u meteen in contact met ons komen? Dat kan via (+31)365255850 of stuur ons een bericht via info@pin-lock.nl

Bel ons op +31 36 525 58 50 Contactformulier

Call Now Button