Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Op zoek naar een beveiligd elektronisch sluitsysteem?

Het elektronisch sluitsysteem van Pin-Lock

Bent u op zoek naar lockers met een elektronisch sluitsysteem? Wilt u waardevolle spullen goed kunnen opbergen op een veilige plek? Of wilt u dit bijvoorbeeld voor uw gasten? Kies dan voor de lockers van Pin-Lock. Pin-Lock heeft niet alleen een groot assortiment, maar kan u ook een persoonlijk advies op maat geven. Iedereen heeft tenslotte weer iets anders nodig. Met een persoonlijk advies op maat weet u in ieder geval zeker dat u de juiste lockers heeft met een goed elektronisch sluitsysteem. Doordat wij ruim 20 jaar ervaring hebben op het gebied van elektronische kluissystemen, weten we goed hoe we u van dienst kunnen zijn en wat de juiste oplossing is voor uw situatie. U bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wel zo belangrijk, want hierdoor weet u in ieder geval 100% zeker dat de spullen goed beveiligd zijn. Pin-Lock heeft ervaring in verschillende branches. Voor elke branche hebben we dus een goed aanbod. De lockers van Pin-Lock kunt u gebruiken bij zwembaden, scholen, hostels, kantoren, hotels en ziekenhuizen. U vindt altijd de juiste locker bij ons!

Waarom Pin-Lock International?

Wij bieden u veel mogelijkheden; ook voor een elektronisch sluitsysteem. We hebben namelijk meerdere elektronische sluitsystemen voor lockers. De bediening voor lockers kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een pincode en muntgeld, alleen een pincode en diverse kaartsystemen. Bij kaartsystemen kunt u denken aan chipkaarten, proximity kaarten (RFID), magneetkaarten en Mifare kaarten. Pin-Lock is sinds 1993 specialist in lockers met een elektronisch sluitsysteem. Wij weten hoe we u kunnen helpen en streven er dan ook altijd naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn voor het beste resultaat. Bij Pin-Lock kunt u rekenen op:

  • Passend maatwerk;
  • Betrouwbaar systeem;
  • De beste kwaliteit;
  • Gebruiksvriendelijke lockers;
  • Volledig pakket;
  • Snelle service;

Hoe werkt een elektronisch sluitsysteem?

Het bedienen van het elektronisch sluitsysteem is zeer gemakkelijk. We vinden het gebruiksgemak erg belangrijk, zodat iedereen snel en op een eenvoudige wijze de spullen kan opbergen. Uw gasten kunnen zelf een pincode bedenken en invoeren. Daarnaast is er ook nog een keuze voor de gasten, namelijk welke locker ze willen. Ze kunnen kiezen voor een kast die boven, midden of onder zit. Al onze lockers zijn veilig en betrouwbaar: uw spullen zitten veilig opgeborgen in onze lockers. Dit allemaal dankzij het elektronisch sluitsysteem. Onze lockers zijn robuust, sterk en duurzaam. Daar kunt u op rekenen. Per situatie en omgeving zijn er meerdere mogelijkheden. Onze lockers kunnen in verschillende situaties gebruikt worden en dit zorgt ervoor dat we u vast en zeker kunnen helpen.

PICT0034 elektronisch sluitsysteem DSCN3313 olympia_147 DSCN2554 20080209FitnessCentrum24 TM UT 5

Meer informatie

Bent u van plan lockers aan te schaffen met een elektronisch sluitsysteem? Kies voor Pin-Lock en ga voor zeker. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden, de lockers en opties. Ook beantwoorden we al uw vragen. U kunt via onze contactpagina een offerte aanvragen. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder, zodat we samen kunnen kijken naar het beste resultaat voor uw situatie. U kunt bellen naar +31 36 525 58 50 of een e-mail sturen naar info@pin-lock.nl.

Call Now Button