Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Portfolio

Pin-Lock in hostels

Pin-Lock International voorziet vele internationale hostels van passende sluitsystemen en kasten. De bezoekers van hostels hebben vaak veel bagage bij zich. Hier houden we bij Pin-Lock uiteraard rekening mee bij het bepalen van de grootte van de kasten.

Onze grote, hoge kasten benutten de beschikbare ruimte in een hostel optimaal én zorgen ervoor dat praktisch alle koffers en tassen die standaard in een vliegtuig mee mogen, ook in de locker passen. De kleinere kasten zijn ideaal voor het opbergen van cabinebagage. Zo zorgen we ervoor dat hostels hun klanten een veilige en optimale opbergplek voor hun bagage kunnen bieden, terwijl het hostel tegelijkertijd kan profiteren van een goede inkomstenbron.

De investering die een hostel doet door te kiezen voor kasten van Pin-Lock, is namelijk vaak binnen een jaar terugverdiend. Soms zelfs binnen ongeveer zes maanden, afhankelijk van het aantal kasten en het tarief. Pin-Lock sluitsystemen en kasten vormen dus een behoorlijke inkomstenbron voor een hostel.

Wilt u meer weten over de sluitsystemen van Pin-Lock International?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien u graag van advies op maat. U kunt ons bereiken via (+31)365255850 of stuur ons een bericht via info@pin-lock.nl

PICT0034 Uh 17 UH 22 DSCN3893 Circus 10 BB Brug 6 BB HS 1
Bel ons op +31 36 525 58 50 Contactformulier

Call Now Button