Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Wilt u een elektrisch beveiligde lockerkast kopen?

Hoge kwaliteit lockerkast van Pin-Lock kopen

Wilt u een lockerkast kopen voor uw organisatie van hoogwaardige kwaliteit? Aan Pin-Lock heeft u een goede als u van plan bent een lockerkast te kopen met elektronische beveilging. Pin-Lock heeft namelijk al ruim 20 jaar ervaring in het aanbieden van elektronische kluissystemen voor elk type lockerkast. Met de elektronische sluitsystemen van Pin-Lock zijn uw gasten verzekerd van goed beveiligde eigendommen. Door de jarenlange ervaring heeft Pin-Lock veel ervaring opgedaan binnen diverse branches. Zo biedt Pin-Lock elektronische lockers voor alle soorten kluizen en kasten. Het electronic locker system is geschikt voor zwembaden, scholen, hotels, hostels, sauna’s, ziekhuizen en kantoren. Pin-Lock heeft altijd een lockersysteem dat bij uw organisatie past.

Waarom kiezen voor Pin-Lock?

Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk van een hoge kwaliteit. Al sinds 1993 is Pin-Lock specialist in elektronische lockers. Bij Pin-Lock kunt u altijd rekenen op:

  • Een hoge kwaliteit;
  • Een duidelijke interface;
  • Passend maatwerk;
  • Een volledig pakket;
  • Snelle levering;
  • 24/7 service (telefonisch en on-site);
  • Een snelle service.

Er is een reden dat u bij Pin-Lock lockerkasten koopt, dus wij vinden een uitstekende en snelle service die u meteen verder helpt ontzettend belangrijk. Daarom zorgen wij er meestal voor dat het probleem binnen 24 uur verholpen is. Meestal lossen we het probleem zelfs binnen 8 uur of minder op. Wat u en uw gasten ook willen beschermen of beveiligen, het moet betrouwbaar kunnen, dus wij laten het niet toe dat onze lockerkasten de reden zijn dat dit niet gelukt is. En daarom kiest u dus voor Pin-Lock.

Lockerkasten van Pin-Lock beveiligen elektronisch

Wat Pin-Lock precies doet, is het bieden van elektronische sluitsystemen voor diverse lockers. Neem de lockers in de kleedkamer van een sportschool als voorbeeld. De bediening kan werken via een pincode met muntgeld, maar ook met gratis pincode of met diverse kaartsystemen zoals magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten en chipkaarten. Pin-Lock biedt betrouwbare systemen voor al deze toepassingen.

lockerkast kopen Elektronisch sluitsysteem UH 22 Trespa lockers Lockerkasten van Pin-Lock BB Brug 6 Beveiligde kasten

Wat uw gasten doen is het volgende: Gasten kunnen een zelfgekozen pincode invoeren, waarna ze een kast kunnen kiezen die voor hen op een prettige hoogte zit, omdat ze kunnen kiezen uit een kast die boven, midden of onder zit. Ze kunnen dankzij Pin-Lock dus kiezen uit alle beschikbare kasten. Dit systeem is zeer veilig en betrouwbaar. De waardevolle spullen van uw gasten zijn altijd goed beveiligd met de elektronische sloten van Pin-Lock. Wij bieden gebruiksvriendelijke locker systemen aan, die voor iedere organisatie toepasbaar zijn. De user interface bevat veel opties en mogelijkheden. Daarnaast is de user interface makkelijk te gebruiken. Die is er op gericht om het de gasten zo makkelijk mogelijk te maken.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wanneer u een lockerkast gaat kopen, is dat een beste investering. U wilt dat zo’n systeem van een goede kwaliteit is en dat het lang mee gaat. Bij Pin-Lock staat kwaliteit hoog in het vaandel. De sloten van de lockerkasten worden ontworpen met de beste materialen. Doordat de lockerkasten sterk en robuust zijn, zijn deze ook duurzaam. Pin-Lock zorgt altijd dat uw lockerkast helemaal naar wens is. De lockerkast sloten worden altijd op maat gemaakt.

Ik wil een lockerkast kopen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Pin-Lock te bieden heeft? Vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Pin-Lock. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u besluit de lockerkast sloten van Pin-Lock te kopen, weet u zeker dat de eigendommen van uw gasten altijd goed beveiligd zijn!

Call Now Button