Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
De best beveiligde lockers te koop

Lockers te koop bij Pin-Lock International

Wilt u graag nieuwe lockers kopen met een elektronisch beveiligd lockersysteem? Dan heeft u geluk, want Pin-Lock heeft lockers te koop. Pin-Lock biedt elektronische sluitsystemen voor diverse lockers. Al sinds 1993 is Pin-Lock specialist in elektronische lockers. Pin-Lock streeft altijd naar het bieden van maatwerk dat perfect aansluit op uw organisatie en de betreffende gasten. Neem bij interesse of vragen gerust contact met ons op.

Hoe werken de lockers?

De beveiligde lockers die te koop zijn werken op één van de volgende manieren: De bediening van de lockers werkt via een pincode met muntgeld, maar ook met gratis pincode of met diverse kaartsystemen zoals magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten en chipkaarten. Pin-Lock biedt betrouwbare systemen voor al deze toepassingen. Gasten kunnen een zelfgekozen pincode invoeren, waarna ze een kast kunnen kiezen die voor hen op een prettige hoogte zit, omdat ze kunnen kiezen uit een kast die boven, midden of onder zit. Ze kunnen dankzij Pin-Lock dus kiezen uit alle beschikbare lockers. Dit systeem is zeer veilig en betrouwbaar. De waardevolle spullen van uw gasten zijn altijd goed beveiligd met de elektronische sloten van Pin-Lock. Wij bieden gebruiksvriendelijke locker systemen aan, die voor iedere organisatie toepasbaar zijn. De user interface bevat veel opties en mogelijkheden. Daarnaast is de user interface makkelijk te gebruiken.

Over de lockers van Pin-Lock

Pin-Lock heeft al ruim 20 jaar ervaring in het aanbieden van elektronische kluissystemen voor elk type lockerkast. Door de jarenlange ervaring heeft Pin-Lock veel ervaring opgedaan binnen diverse branches. Zo heeft Pin-Lock elektronische lockers te koop voor alle soorten kluizen en kasten. Het electronic locker system is geschikt voor zwembaden, scholen, hotels, hostels, sauna’s, ziekhuizen en kantoren. Pin-Lock heeft altijd een lockersysteem dat bij uw organisatie past.

Lockers te koop Lockerkast UH 22 Lockerkasten Circus 10 Lockers te koop bij Pin-Lock Trespa lockers

Wanneer u een beveiligde lockerkast gaat kopen, wilt u dat het systeem van een hoge kwaliteit is en dat het lang mee gaat. Bij Pin-Lock staat kwaliteit hoog in het vaandel. De sloten van de lockerkasten worden ontworpen met de beste materialen. Onze lockerkasten zijn ook duurzaam, omdat ze sterk en robuust zijn. Pin-Lock zorgt altijd dat uw lockerkast helemaal naar wens is, we maken de lockerkast sloten altijd op maat.

De kwaliteit van Pin-Lock lockers

Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk van een hoge kwaliteit Daarnaast vinden wij een uitstekende service die u meteen verder helpt ontzettend belangrijk. Bij Pin-Lock kunt u daarom rekenen op:

  • Een duidelijke interface;
  • Passend maatwerk;
  • Een hoge kwaliteit;
  • Een volledig pakket;
  • Snelle levering;
  • 24/7 service (telefonisch en on-site);
  • Een snelle service: meestal is het probleem verholpen binnen 24 uur en vaak al binnen 8 uur of minder.

Contact opnemen om lockers te kopen

Prijst u uzelf al gelukkig dat Pin-Lock lockers te koop heeft? En bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden met de lockers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier. Voor meer informatie en vragen staan wij u ook graag te woord. Wanneer u besluit de lockerkast sloten van Pin-Lock te kopen, weet u zeker dat de eigendommen van uw gasten altijd goed beveiligd zijn!

Call Now Button