Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Op zoek naar een receptie locker systeem?

Receptie locker of luggage room locker

Bent u op zoek naar receptie locker beveiliging voor uw hotel, hostel, sportcentra of fitness centra? Dan zijn de electronic locker systemen van Pin-Lock voor u geschikt. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt Pin-Lock gegarandeerd elektronische sluitsystemen van hoge kwaliteit. De elektronische sluitsystemen van Pin-Lock zijn veilig en betrouwbaar. Dit maakt het product erg geschikt als receptie locker. Dus bent u op zoek naar een veilig lockersysteem voor de receptie van uw hostel of hotel? Vraag een offerte aan bij Pin-Lock!

Receptie lockers op maat

Pin-Lock levert uw receptie locker precies op maat. Of het nu gaat om kluizen of kasten, Pin-Lock zorgt altijd voor een passend elektronisch systeem. Naast maatwerk, staat kwaliteit bij Pin-Lock voorop. Door gebruik te maken van robuuste en sterke materialen kunnen wij deze kwaliteit waarborgen. Hierdoor gaan de elektronische lockers voor lange tijd mee. Dit is duurzaam en het scheelt ook in uw kosten. Daarnaast zijn storingen bij het receptie electronic locker system zeldzaam. U ondervindt hier dus geen last van. Het receptie locker beveiliging systeem is ook gebruiksvriendelijk. Ondanks dat de interface veel verschillende opties heeft, is het overzichtelijk en duidelijk. Dit maakt het systeem gebruiksvriendelijk voor iedereen. De elektronische locker van Pin-Lock is geschikt voor diverse branches, zoals:

  • Hotels
  • Hostels
  • Scholen
  • Zwembaden
  • Ziekenhuizen
  • Kantoren
  • En nog veel meer!

Receptie Trespa lockers

Ook levert Pin-Lock de elektronische sluitsystemen voor Trespa lockers bij uw receptie. De deuren worden voorzien van een elektronisch slot dat gebruiksvriendelijk is voor uw gasten. De gast stelt zelf gemakkelijk zijn of haar gewenste pincode in. Behalve dat het makkelijk is, is het ook nog eens veilig. Dit is natuurlijk het meest belangrijk als het gaat om het opbergen van persoonlijke eigendommen. Met het receptie electronic locker system van Pin-Lock bent u verzekerd van tevreden gasten. Pin-Lock heeft altijd een lockerkast dat past bij uw situatie.

Lockers Receptie locker systeem Trespa lockers Lockerkast Lockerkasten Beveiligingkasten Pin-Lock International kasten

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Indien u geïnteresseerd bent in receptie Trespa lockers of andere receptie lockers op maat, neem dan contact op met Pin-Lock. Via de contactpagina kunt u telefonisch of via de e-mail contact opnemen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens komt Pin-Lock met een passend voorstel nadat zij telefonisch contact met u hebben opgenomen. Tot slot kunt u ook contact opnemen om vragen te stellen of meer informatie op te vragen. De medewerkers van Pin-Lock komen graag samen met u tot een passend systeem.

Call Now Button