Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Zwembad lockers

Hoge kwaliteit zwembad lockers van Pin-Lock

Voor zwembad lockers op maat moet u bij Pin-Lock zijn. Pin-Lock heeft al ruim 20 jaar ervaring in het aanbieden van elektronische kluissystemen. Met de zwembad lockers van Pin-Lock zijn uw gasten verzekerd van goed beveiligde eigendommen. Door de jarenlange ervaring heeft Pin-Lock veel ervaring opgedaan binnen diverse branches. Zo biedt Pin-Lock elektronische lockers voor de meeste soorten kluisjes en kasten. Het electronic locker system is geschikt voor zwembaden, scholen, hotels, hostels, ziekenhuizen en kantoren. Daarom heeft Pin-Lock altijd een zwembad locker systeem dat bij uw organisatie past.

Daarom kiest u voor Pin-Lock

Pin-Lock streeft naar het bieden van zwembad lockers op maat met een hoge kwaliteit. Al sinds 1993 is Pin-Lock specialist in elektronische lockers. Bij Pin-Lock kunt u rekenen op:

  • Betrouwbaar systeem
  • Hoge kwaliteit
  • Passend maatwerk
  • Duidelijke interface
  • Volledig pakket
  • Snelle levering
  • 24/7 service (telefonisch en on-site)
  • Snelle service, meestal probleem verholpen binnen 24 uur. Meestal zelfde binnen 8 uur of sneller.

Goed beveiligde spullen door zwembad lockers

Voor diverse lockers biedt Pin-Lock elektronische sluitsystemen. De bediening werkt via pincode met muntgeld, maar ook met gratis met pincode en met diverse kaartsystemen zoals magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten, chipkaarten. Gasten kunnen een zelfgekozen pincode invoeren, waarna ze een kast kunnen kiezen die voor hen op
een prettige hoogte zit, omdat ze kunnen kiezen uit een kast die boven, midden of onder zit. Ze
kunnen dus kiezen uit alle beschikbare kasten.

Het systeem voor de zwembad lockers is zeer veilig en betrouwbaar. De waardevolle spullen van uw gasten zijn altijd goed beveiligd met de elektronische sloten van Pin-Lock. Pin-Lock biedt gebruiksvriendelijke locker systemen aan, die voor iedere organisatie toepasbaar zijn. De user interface bevat veel mogelijkheden. Daarnaast is de user interface gemakkelijk te gebruiken. Bij Pin-Lock staat kwaliteit hoog in het vaandel. De sloten van de lockerkasten worden ontworpen met de beste materialen. Aangezien de lockerkasten sterk en robuust zijn, zijn deze ook duurzaam. Pin-Lock zorgt altijd dat uw zwembad lockers helemaal naar wens zijn. De zwembad lockers worden altijd op maat gemaakt. Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk dat perfect aansluit op de organisatie en de betreffende gasten.

PICT0034 Uh 17 UH 22 DSCN3893 Circus 10 BB Brug 6 BB HS 1

Wilt u meer weten over de zwembad lockers?

Vraag via het contactpagina een offerte aan indien u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden van Pin-Lock. Voor meer informatie over zwembad lockers kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Pin-Lock. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Bestel nu de zwembad lockers van Pin-Lock. Hiermee weet u zeker dat de eigendommen van uw gasten veilig zijn! Wilt u meteen in contact met ons komen? Dat kan via (+31)365255850 of stuur ons een bericht via info@pin-lock.nl

Call Now Button