Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Op zoek naar beveiligde hostel lockers?

De hostel lockers van Pin-Lock International

Bent u voor uw hostel op zoek naar een hostel locker systeem? De hostel locker beveiliging van Pin-Lock is precies wat u zoekt. Door de jarenlange ervaring biedt Pin-Lock gegarandeerd elektronische sluitsystemen van hoge kwaliteit. De systemen van Pin-Lock zijn veilig en betrouwbaar. Dit maakt het product erg geschikt als hostel locker. Dus bent u op zoek naar een veilig lockersysteem voor de gasten in uw hostel? Bestel dan hostel lockers op maat bij Pin-Lock!

Hostel lockers op maat

Pin-Lock levert uw hostel locker precies op maat. De hostel lockers worden precies naar uw situatie aangepast. Pin-Lock zorgt altijd voor een passend elektronisch systeem waar u tevreden over bent. Bij beveiligingssystemen is kwaliteit erg belangrijk. Ook Pin-Lock ziet hier het belang van in. Door de robuuste en sterke materialen garandeert Pin-Lock een hoge kwaliteit. Duurzaamheid is een logisch gevolg van de hoge kwaliteit. Dit scheelt voor u in de kosten op langere termijn. Daarnaast komen storingen bij Pin-Lock gering voor. Het hostel locker beveiliging systeem van Pin-Lock is ook geschikt voor andere branches, zoals:

  • Kantoren
  • Hostels
  • Scholen
  • Hotels
  • Ziekenhuizen
  • Zwembaden
  • En nog veel meer!

Elektronisch sluitsysteem voor uw hostel

Pin-Lock levert ook elektronische sluitsystemen voor Trespa lockers bij uw hostel. Alle deuren worden voorzien van een elektronisch slot dat gebruiksvriendelijk is voor uw gasten. De gasten stellen zelf de gewenste pincode in. Het is zowel veilig als makkelijk in gebruik. Veiligheid staat voorop als het gaat om het opbergen van persoonlijke eigendommen. Met het hostel electronic locker system van Pin-Lock bent u verzekerd van tevreden gasten. Pin-Lock heeft altijd een lockerkast dat past bij uw situatie.

Hostel lockers Elektronisch sluitsysteem UH 22 Lockerkasten Circus 10 Trespa lockers van Pin-Lock BB HS 1

Vraag een offerte aan voor hostel lockers!

Wilt u een hostel locker beveiligingssysteem bestellen? Via de contactpagina kunt u telefonisch of via de e-mail contact opnemen. Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Pin-Lock komt vervolgens met een passend voorstel nadat zij telefonisch contact met u hebben opgenomen. Tot slot kunt u ook contact opnemen om vragen te stellen of meer informatie op te vragen. De medewerkers van Pin-Lock komen graag samen met u tot een passend systeem.

Call Now Button