Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
De elektronisch beveiligde school locker van Pin-Lock

Ontdek de juiste school locker voor uw kluisjes

Bent u op zoek naar school locker beveiliging voor leerlingen, studenten of medewerkers? Dan zijn de electronic locker systemen van Pin-Lock voor u geschikt. Pin-Lock biedt gegarandeerd elektronische sluitsystemen van hoge kwaliteit. Dit komt doordat het al meer dan 20 jaar ervaring heeft. De elektronische sluitsystemen van Pin-Lock zijn betrouwbaar en veilig. Dit maakt het product erg geschikt als school locker. Dus bent u op zoek naar school lockers op maat? Vraag direct een offerte aan bij Pin-Lock!

TM UT 5DSCN3896 DSCN3313PICT0034 olympia_147 DSCN2554 20080209FitnessCentrum24

Waarom een school locker van ons?

Pin-Lock levert maatwerk voor uw school locker beveiliging. Pin-Lock zorgt altijd voor een passend elektronisch systeem. Of het nu gaat om kluizen of kasten. Ook kwaliteit staat bij Pin-Lock hoog in het vaandel. Door gebruik te maken van robuuste en sterke materialen wordt deze kwaliteit gewaarborgd. De elektronische sloten gaan hierdoor voor lange tijd mee. Dit is duurzaam en het scheelt ook in uw kosten. Storingen zijn een zeldzaam gegeven bij Pin-Lock. U ondervindt hier zeker geen last van. Het school locker beveiliging systeem is erg gebruiksvriendelijk. Ondanks dat de interface veel verschillende opties heeft, is het overzichtelijk en duidelijk. Dit maakt het systeem gebruiksvriendelijk voor iedereen. De elektronische locker van Pin-Lock is geschikt voor diverse branches, zoals:

  • Ziekenhuizen
  • Scholen
  • Kantoren
  • Hotels
  • Hostels
  • Zwembaden
  • En nog veel meer!

De Trespa lockers van Pin-Lock

Ook levert Pin-Lock de elektronische sluitsystemen voor Trespa lockers bij uw school. De deuren worden voorzien van een elektronisch slot dat gebruiksvriendelijk is voor leerlingen en medewerkers. Iedereen stelt zijn eigen gewenste pincode in. Behalve dat het makkelijk is, is het ook nog eens veilig. Veiligheid is het meest belangrijk als het gaat om het opbergen van persoonlijke eigendommen. Met het school electronic locker system van Pin-Lock bent u verzekerd van tevreden gasten. Pin-Lock heeft altijd een lockerkast dat past bij uw situatie.

Meer informatie over de school locker?

Als u enthousiast bent over school locker beveiliging of andere lockers op maat, neem dan contact op met Pin-Lock. Via de contactpagina kunt u telefonisch of via de e-mail contact opnemen. Ook vrijblijvend een offerte aanvragen behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens komt Pin-Lock met een passend voorstel nadat zij telefonisch contact met u hebben opgenomen. Tot slot kunt u ook contact opnemen om vragen te stellen of meer informatie op te vragen. De medewerkers van Pin-Lock komen graag samen met u tot een passend systeem.

Call Now Button