Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Beveiligde camping lockers nodig?

De camping lockers van Pin-Lock International

Wilt u nieuwe camping lockers aanschaffen? Ga dan altijd voor zeker en kies voor Pin-Lock. Pin-Lock heeft veel verschillende lockers in hun assortiment, om u zo goed van dienst te kunnen zijn. Iedereen heeft tenslotte weer iets anders nodig. Camping lockers moeten van uitstekende kwaliteit zijn, zodat uw gasten hun waardevolle spullen goed kunnen opbergen. Pin-Lock heeft al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van elektronische kluissystemen. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat u uw spullen goed kunt beveiligen en daarmee kunt u dus rekenen op de beste kwaliteit. Wel zo belangrijk. Doordat we ervaring hebben in verschillende branches, kunnen wij ons aanbod hier ook op afstemmen. We hebben veel verschillende soorten lockers die geschikt zijn voor allerlei plekken. Plekken zoals: zwembaden, scholen, hotels, ziekenhuizen, hostels en kantoren. Er is altijd wel een locker die bij u past!

Camping lockers aanschaffen bij Pin-Lock

Pin Lock heeft een groot aanbod met veel mogelijkheden. Zo heeft Pin-Lock elektronische sluitsystemen voor allerlei lockers. De bediening van een locker kan op verschillende manieren. Een aantal voorbeelden zijn via een pincode en muntgeld, alleen een pincode en diverse kaartsystemen, zoals magneetkaarten, Mifare kaarten, chipkaarten en proximity kaarten (RFID). Al sinds 1993 zijn wij specialist in elektronische lockers. We streven er altijd naar om u een goed advies te geven en het beste eindproduct. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Betrouwbaar systeem;
  • Passend maatwerk;
  • De beste kwaliteit;
  • Volledig pakket;
  • Snelle service;
  • Gebruiksvriendelijke lockers.

Hoe werken camping lockers?

Eigenlijk werkt het allemaal erg gemakkelijk. De lockers zijn dan ook zeer gebruiksvriendelijk. Gasten kunnen zelf een pincode bedenken en invoeren. Gasten kunnen zelf ervoor kiezen welke camping locker ze nemen. De gasten kunnen namelijk kiezen uit een kast die boven, midden of onder zit. Hierdoor biedt u hen de mogelijkheid om zelf te bepalen wat zij het fijnst vinden. Het systeem is veilig en betrouwbaar, dus alle spullen zijn veilig opgeborgen in onze camping lockers. Eigenlijk zijn onze camping lockers te gebruiken voor allerlei soorten organisaties. Wij vinden kwaliteit in onze producten belangrijk en streven er ook altijd naar om het beste product aan u te bieden. Onze camping lockers zijn sterk en robuust. Hierdoor ontstaat een hoge mate van duurzaamheid. Ook dat vinden wij belangrijk. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem: de lockerkast sloten kunnen op maat worden gemaakt. We streven naar maatwerk dat perfect aansluit op uw organisatie en uw gasten.
PICT0034 DSCN3896 DSCN3313 olympia_147 DSCN2554 20080209FitnessCentrum24 Camping lockers

Camping lockers aanschaffen?

Wilt u camping lockers bij ons aanschaffen? Dan is het begrijpelijk dat u nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden voor camping lockers. U kunt via onze contactpagina een offerte aanvragen, zodat u een overzicht krijgt welke specifiek is afgestemd op uw situatie. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Pin-Lock is u graag van dienst! U kunt bellen naar +31 36 525 58 50 of een e-mail sturen naar info@pin-lock.nl. Wij helpen u verder om samen te komen tot het perfecte resultaat voor uw situatie!

Call Now Button