Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Op zoek naar een beveiligde lockerkast?

De beveiligde lockerkast van Pin-Lock

Pin-Lock is al 20 jaar ervaren in het aanbieden van een beveiligde lockerkast. Door de ervaring heeft Pin-Lock binnen veel diverse branches gewerkt. Zo biedt Pin-Lock elektronische lockers voor de meeste soorten kluisjes en kasten. De beveiligde lockerkasten zijn geschikt voor scholen, kantoren, zwembaden, hotels, hostels en ziekenhuizen. Pin-Lock heeft altijd een beveiligde lockerkast die bij uw organisatie past.

Goed beveiligde spullen door een beveiligde lockerkast

Pin-Lock biedt beveiligde lockerkasten aan. De bediening is erg gemakkelijk. Door middel van een pincode met muntgeld, maar ook met gratis met pincode en met diverse kaartsystemen zoals magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten, chipkaarten kunt u het kluisje openen en sluiten. Gasten kunnen zelf een beschikbaar kluisje uitzoeken op een prettige locatie en hoogte. Hierop voeren zij vervolgens een zelfgekozen pincode in. Door de ervaring van Pin-Lock is het systeem van de beveiligde lockerkast erg betrouwbaar gebleken. Ook de user interface is gebruiksvriendelijk. Ondanks de vele opties en mogelijkheden is het gemakkelijk door uw gasten te gebruiken. De lockerkast beveiliging wordt altijd op maat gemaakt. Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk dat perfect aansluit op de organisatie en de betreffende gasten.

Daarom kiest u voor Pin-Lock

Al sinds 1993 is Pin-Lock specialist in elektronische lockers. Kwaliteit en maatwerk staan hierbij centraal. Bij Pin-Lock kunt u rekenen op:

  • Volledig pakket
  • Duidelijke interface
  • Betrouwbaar systeem
  • Passend maatwerk
  • Hoge kwaliteit
  • 24/7 service (telefonisch en on-site)
  • Snelle levering
  • Snelle service, meestal probleem verholpen binnen 24 uur. Meestal zelfde binnen 8 uur of sneller.

Beveiligde lockerkast DSCN3896 DSCN3313 olympia_147 DSCN2554 Lockerkasten TM UT 5

Vraag een offerte aan

Wilt u informatie opvragen over de mogelijkheden die Pin-Lock te bieden heeft? Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Pin-Lock. Ook kunt u op de contactpagina een offerte aanvragen. De medewerkers van Pin-Lock staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Bestel nu een beveiligde lockerkast van Pin-Lock. Hiermee weet u zeker dat de eigendommen van uw gasten altijd goed beveiligd zijn!

Call Now Button