Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
School electronic locker system

School electronic locker system

Is uw school op zoek naar een school electronic locker system? Dan is het school electronic locker system van Pin-Lock iets voor u! Pin-Lock heeft al meer dan 20 jaar ervaring in allerlei branches. De elektronische sluitsystemen van Pin-Lock zijn van goede kwaliteit. Hierdoor zijn deze ook veilig en betrouwbaar. Dit maakt het product erg geschikt als school locker. Dus bent u op zoek naar een school electronic locker system voor uw leerlingen of medewerker? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Pin-Lock!

School lockers op maat

Bij Pin-Lock wordt uw school electronic locker system precies op maat geleverd. Pin-Lock zorgt altijd voor een passend systeem bij uw organisatie. Behalve maatwerk, is kwaliteit bij Pin-Lock belangrijk. Pin-Lock maakt gebruik van robuuste en sterke materialen. De elektronische lockers van Pin-Lock gaan hierdoor voor een lange tijd mee. Dit is duurzaam en het scheelt ook in uw kosten. Het school electronic locker system is ook gebruiksvriendelijk. Ondanks dat de interface veel verschillende opties heeft, is het overzichtelijk en duidelijk. Dit maakt het systeem gebruiksvriendelijk voor iedereen. De elektronische locker van Pin-Lock is geschikt voor diverse branches, zoals:

  • Scholen
  • Hotels
  • Hostels
  • Ziekenhuizen
  • Zwembaden
  • Kantoren
  • En nog veel meer!

School Trespa lockers

Ook levert Pin-Lock de elektronische sluitsystemen voor Trespa lockers bij uw school. De deuren van dit systeem worden voorzien van een elektronisch slot dat makkelijk te gebruiken is voor uw leerlingen. Uw leerlingen of medewerkers stellen zelf een pincode in. Het school electronic locker system is makkelijk en veilig in gebruik. Met het school electronic locker system van Pin-Lock bent u goed beveiligden eigendommen. Pin-Lock heeft altijd een lockerkast dat past bij uw school.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in Pin-Lock’s school electronic locker system? Neem dan contact op met Pin-Lock. Indien u een offerte aanvraagt, komt Pin-Lock met een passend voorstel nadat zij telefonisch contact met u hebben opgenomen. Tot slot kunt u ook contact opnemen om extra informatie op te vragen. Pin-Lock komt graag samen met u tot een passend systeem.

Call Now Button