Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Opbergsysteem in bulk kopen?

Bent u op zoek naar een opbergsysteem? Pin-Lock International kan u deze leveren. Een opbergsysteem is zeer geschikt om te plaatsen in bijvoorbeeld hotels, scholen, zwembaden, campings of op festivals. Zo geeft u uw gasten en bezoekers de mogelijkheid om waardevolle spullen en andere spullen veilig op te bergen. Bij Pin-Lock International kunt u een opbergsysteem aanschaffen dat veilig en betrouwbaar is, maar ook gebruiksvriendelijk. Verder zijn ze zeer robuust en duurzaam, aangezien wij de opbergsystemen van beste materialen beschikbaar maken. Indien gewenst kunnen wij u het opbergsysteem in bulk leveren. Dat is natuurlijk zeer geschikt wanneer u een nieuwe ruimte vol met opbergsystemen wilt gaan opstellen. Meer weten over een opbergsysteem van Pin-Lock International? Neem dan even contact met ons op.

Een opbergsysteem dat eenvoudig te bedienen is

Een opbergsysteem van Pin-Lock International is zeer gebruiksvriendelijk en kan dus makkelijk door al uw gasten bediend worden. De bediening werkt (gratis of met muntgeld) via een zelfgekozen pincode of door middel van een elektronische sleutel (zoals een magneetkaart proximity kaart (RFID), Mifare kaart of chipkaart). Op het interface wordt de gebruiker de mogelijkheid geboden om zelf de hoogte van hun opbergsysteem te kiezen, zodat hij of zij een opbergsysteem op een comfortabele hoogte toegewezen krijgt. Onze standaardkasten zijn ongeveer 1,80 meter hoog en bevatten 1 tot 6 vakken, maar hier kan indien gewenst van worden afgeweken.

Over ons

Pin-Lock International bestaat al sinds 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkzaam is. Het opbergsysteem van ons bedrijf is vandaag de dag overal ter wereld te vinden. Ons team staat onder leiding van Dirk Mulders, expert op het gebied van het opbergsysteem en andere kluissystemen. Naast het leveren van een opbergsysteem kunnen we u ook op andere manieren van dienst zijn, waaronder projectbegeleiding, als technisch adviseur of als specialist in software-ontwikkeling.

Met Pin-Lock International kiest u voor:

  • Betrouwbare systemen;
  • Hoge kwaliteit;
  • Passend maatwerk;
  • Duidelijke interface;
  • Volledig packet;
  • Snelle levering;
  • 24/7 service (zowel telefonisch als on-site);
  • Snelle service;

Ja, ik heb interesse in een opbergsysteem van Pin-Lock International!

Als u op zoek bent naar een opbergsysteem helpen wij u graag verder. Wij staan garant voor een betrouwbaar, duurzaam opbergsysteem van hoge kwaliteit. Vraag bij interesse gerust geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Had u eerst meer informatie gewild? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze site in te vullen, ons te bellen via +31 36 525 58 50 of door ons een e-mail te sturen.

Call Now Button