Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Opbergsysteem kast in bulk kopen?

Wilt u een opbergsysteem kast kopen? Dan bent u bij Pin-Lock International aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in het leveren van een opbergsysteem kast. Ons bedrijf wil u een opbergsysteem kast van de hoogste kwaliteit leveren en dat is dus ook wat u van ons mag verwachten. Een opbergsysteem kast van Pin-Lock International is zeer veilig en betrouwbaar. Personen kunnen met een gerust hart hun waardevolle spullen en andere bezittingen opbrengen in ons opbergsysteem kast. Verder zijn de opbergsysteem kasten ook zeer stevig en duurzaam. Dat komt doordat wij enkel materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken. De hoge kwaliteit van onze opbergsysteem kast maakt deze uiterst geschikt als opbergsysteem in bijvoorbeeld hotels, scholen, zwembaden, sportscholen of op festivals. Als u de opbergsysteem kast in bulk wilt kopen is dat ook mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een opbergsysteem kast van Pin-Lock International

Pin-Lock International levert een opbergsysteem kast op maat. Onze standaard opbergsysteem kasten hebben een hoogte van 1,80 meter en bevatten 1 tot 6 vakken. Echter kunnen wij hiervan afwijken afhankelijk van uw wensen. Doordat Pin-Lock International samenwerkt met diverse leveranciers is een opbergsysteem kast van ons op deskundige wijze in elkaar gezet tot een gebruiksvriendelijk en veilig opbergsysteem kast. De opbergsysteem kasten zijn te openen op verschillende manieren. Deze kan met een zelfgekozen pincode worden geopend (ofwel gratis ofwel met muntgeld), of met een elektronische sleutel. Voorbeelden daarvan zijn magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten of chipkaarten. Via de gebruiksvriendelijke interface kan zelf de hoogte van de opbergsysteem kast gekozen worden.
PICT0034 elektronisch sluitsysteem DSCN3313 olympia_147 DSCN2554 20080209FitnessCentrum24 TM UT 5

Over Pin-Lock International

Pin-Lock International heeft jarenlange ervaring met een opbergsysteem kast en andere lockersystemen. We zijn opgericht in 1991 en sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf dat zowel in Nederland als daarbuiten werkzaam is. U kunt een opbergsysteem kast van ons tegenwoordig bijna overal tegenkomen. Ons team staat onder leiding van Dirk Mulders, expert op het gebied van de opbergsysteem kast en andere kluissystemen. Wij kunnen u onze Pin-Locks leveren maar ook op andere manieren van dienst zijn, waaronder projectbegeleiding, als technisch adviseur of als specialist in software-ontwikkeling.

Met Pin-Lock International kiest u voor:

  • Betrouwbare systemen;
  • Hoge kwaliteit;
  • Passend maatwerk;
  • Duidelijke interface;
  • Volledig packet;

Snelle levering;

 • 24/7 service (zowel telefonisch als on-site);
 • Snelle service;

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bestel een opbergsysteem kast bij Pin-Lock International. Bij ons krijgt u een opbergsysteem kast die stevig, betrouwbaar en veilig is, alsmede makkelijk te gebruiken. Vraag gerust een offerte aan bij ons. Had u eerst nog vragen en verdere informatie gewild? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op onze site in te vullen, ons te bellen via +31 36 525 58 50 of door ons een e-mail te sturen.

Call Now Button