Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Professionele en kwalitatieve lockers kopen?

Zoekt u een bedrijf waar u lockers kunt kopen? Dan is Pin-Lock International het bedrijf waar u naar op zoek bent! Bij ons kunt u lockers kopen die van zeer hoge kwaliteit zijn. De lockers die wij verkopen zijn bij uitstek geschikt om geplaatst te worden op locaties als hotels, sportscholen, zwembaden, scholen of bijvoorbeeld op festivals. Als specialist op het gebied van opbergsystemen zijn onze lockers van de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat ze zeer veilig en betrouwbaar zijn. Uw gasten of bezoekers kunnen zonder zorgen al hun spullen opbergen. Behalve veilig en betrouwbaar zijn onze lockers ook zeer robuust. Ze worden gemaakt van hoogkwalitatieve materialen, wat de lockers bijzonder stevig en duurzaam maakt. Lockers kopen doet u dus bij Pin-Lock International. Het is bij ons ook mogelijk om lockers te kopen in groten getale. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op voor als u meer informatie wilt. Wij kunnen ook geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen.

Lockers kopen bij Pin-Lock International

Door een nauwe samenwerking met verschillende leveranciers kunt u bij Pin-Lock International lockers kopen die deskundig, gebruiksvriendelijk en veilige zijn. Onze standaardkasten zijn ongeveer 1,80 meter hoog en bevatten 1 tot 6 vakken, maar hier kan indien gewenst van worden afgeweken. Bij ons kunt u lockers kopen die worden geopend op verschillende manieren. De bediening werkt (gratis of met muntgeld) via een zelfgekozen pincode, al kunnen ook verscheidene elektronische sleutels gebruikt worden. Voorbeelden daarvan zijn magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten of chipkaarten. Uw gasten krijgen via de interface van te voren de mogelijkheid zelf te kiezen op welke hoogte hun locker zit.

Waarom Pin-Lock International?

Door lockers te kopen bij Pin-Lock International kiest u voor een bedrijf met jarenlange ervaring met lockers. Ons bedrijf is opgericht in 1991 en sindsdien uitgegroeid tot internationaal werkzaam bedrijf. Ons team staat onder leiding van Dirk Mulders, expert op het gebied van lockers en andere kluissystemen.

Door lockers te kopen bij Pin-Lock International bent u verzekerd van:

  • Betrouwbare systemen;
  • Hoge kwaliteit;
  • Passend maatwerk;
  • Duidelijke interface;
  • Volledig packet;
  • Snelle levering;
  • 24/7 service (zowel telefonisch als on-site);
  • Snelle service;

Neem direct contact op!

Bij Pin-Lock International kunt u de beste lockers kopen. Bij ons koopt u betrouwbare en duurzame lockers gemaakt van de beste materialen. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op onze site in te vullen, ons te bellen via +31 36 525 58 50 of door ons een e-mail te sturen. We kunnen ook geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen.

Call Now Button