Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Probeer nu onze betrouwbare en veilige hotel locker

Hotel lockers van Pin-Lock International

Beheert u een hotel en zoekt u naar mogelijkheden voor uw gasten om hun waardevolle spullen in op te bergen? Een hotel locker is dan een perfecte oplossing. Pin-Lock International verkoopt elektronische hotel lockers van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken enkel de beste materialen, waardoor onze hotel lockers stevig, betrouwbaar en duurzaam zijn. Hoewel de hotel lockers elektronisch zijn, zult u van storingen geen last hebben met onze Pin-Locks. Onze hotel lockers zijn verder zeer gebruiksvriendelijk voor iedereen en kunnen op maat geleverd worden. Zoekt u hotel lockers voor uw hotel? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Gebruiksvriendelijke en duurzame hotel lockers

Een hotel locker van Pin-Lock International is zeer gebruiksvriendelijk en kan dus makkelijk door al uw gasten bediend worden. De bediening werkt (gratis of met muntgeld) via een zelfgekozen pincode of door middel van een elektronische sleutel (zoals een magneetkaart proximity kaart (RFID), Mifare kaart of chipkaart). Op het interface wordt uw gasten de mogelijkheid geboden om zelf de hoogte van hun hotel locker te kiezen, zodat uw gasten een hotel locker op een voor hen comfortabele hoogte toegewezen krijgen. Onze standaardkasten zijn ongeveer 1,80 meter hoog en bevatten 1 tot 6 vakken, maar hier kan indien gewenst van worden afgeweken.

PICT0034 Hotel locker UH 22 DSCN3893 Circus 10 BB Brug 6 Zwembad lockers

Waarom Pin-Lock International?

Door te kiezen voor Pin-Lock International kiest u voor een bedrijf met jarenlange ervaring met hotel lockers. Ons bedrijf is opgericht in 1991 en sindsdien uitgegroeid tot internationaal werkzaam bedrijf. Ons team staat onder leiding van Dirk Mulders, expert op het gebied van sportschool lockers en andere kluissystemen. Met Pin-Lock International bent u verzekerd van:

  • Betrouwbare systemen;
  • Hoge kwaliteit;
  • Passend maatwerk;
  • Duidelijke interface;
  • Volledig packet;
  • Snelle levering;
  • 24/7 service (zowel telefonisch als on-site);
  • Snelle service;

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een hotel locker?

Bestel hotel lockers voor uw hotel bij Pin-Lock International. Bij ons krijgt u hotel lockers die stevig, betrouwbaar en veilig zijn, alsmede makkelijk te gebruiken. Vraag gerust een offerte aan bij ons. Had u eerst nog vragen en verdere informatie gewild? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op onze site in te vullen, ons te bellen via +31 36 525 58 50 of door ons een e-mail te sturen.

Call Now Button