Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Hostel electronic locker system

Hostel electronic locker system

Wilt u een hostel electronic locker system voor uw hotel of hostel aanschaffen? Dan bent u bij Pin-Lock aan het juiste adres! Pin-Lock biedt gegarandeerd elektronische sluitsystemen van hoge kwaliteit door meer dan 20 jaar ervaring. Het hostel electronic locker system van Pin-Lock is veilig en betrouwbaar. Dit maakt het product erg geschikt als hostel locker. Dus bent u op zoek naar een veilig lockersysteem voor de gasten van uw hostel? Ga naar de contactpagina en vraag een offerte aan!

Receptie Trespa lockers

Ook levert Pin-Lock de elektronische sluitsystemen voor Trespa lockers in uw hostel. De deuren zijn gebruiksvriendelijk is voor uw gasten, omdat ze worden voorzien van een elektronisch slot. Gemakkelijk stelt de gast zelf haar gewenste pincode in. Het is hierdoor een veilig systeem. Dit is natuurlijk het meest belangrijk als het gaat om een hostel electronic locker system. Met de hostel elektronische locker van Pin-Lock bent u verzekerd van tevreden gasten.

PICT0034 Uh 17 UH 22 DSCN3893 Circus 10 BB Brug 6 BB HS 1

Receptie lockers op maat

Pin-Lock levert uw hostel electronic locker system altijd op maat. Ook kwaliteit staat bij Pin-Lock centraal. Door gebruik te maken van robuuste en sterke materialen wordt deze kwaliteit gewaarborgd. Dit maakt dat de elektronische lockers voor lange tijd mee gaan. Dit is duurzaam en het scheelt ook in de kosten op langere termijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over storingen. Hier heeft Pin-Lock nauwelijks mee te maken. Het hostel electronic locker system is ook gebruiksvriendelijk. Ondanks dat de interface veel verschillende opties heeft, is het overzichtelijk en duidelijk. Dit maakt het systeem gebruiksvriendelijk voor iedereen. De elektronische locker van Pin-Lock is ook toepasbaar in andere sectoren, zoals:

  • Hostels
  • Kantoren
  • Hotels
  • Scholen
  • Ziekenhuizen
  • Zwembaden
  • En nog veel meer!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een hostel electronic locker system? Dat kan via de contactpagina van Pin-Lock. Ook vrijblijvend informatie opvragen is mogelijk. De medewerkers van Pin-Lock komen graag samen met u tot een passend systeem.

Call Now Button