Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Heeft u een grote hoeveelheid festival lockers nodig?

Maak gebruik van onze festival lockers

Organiseert u festivals en bent u daarom op zoek naar professionele en beveiligde lockers? Pin-Lock International verkoopt elektronische lockers van hoge kwaliteit. Op een festival is het onhandig om voortdurend spullen met je mee te slepen. Ook is de kans groter dat je in een grote menigte spullen kwijt raakt. Met onze betrouwbare Pin-Locks kunnen uw bezoekers simpel en eenvoudig al hun spullen opsluiten in festival lockers. Omdat onze festival lockers gemaakt zijn van sterke en robuuste materialen zijn ze zeer stevig. Daardoor gaan ze ook voor lange tijd mee en zijn ze bijzonder duurzaam. Had u meer informatie gewild over onze producten of had u direct een geheel vrijblijvende offerte willen aanvragen? Neem dan snel contact met ons op.

Elektronische festival lockers van Pin-Lock International

Pin-Lock International levert elektronische veilige lockers op maat. Onze standaardkasten hebben een hoogte van 1,80 meter en bevatten 1 tot 6 vakken. Echter kunnen wij hiervan afwijken afhankelijk van uw wensen. Doordat Pin-Lock International samenwerkt met diverse leveranciers zijn onze festival lockers op deskundige wijze in elkaar gezet tot gebruiksvriendelijke en veilige festival lockers. De festival lockers zijn te openen op verschillende manieren. Deze kan met een zelfgekozen pincode worden geopend (ofwel gratis ofwel met muntgeld), of met een elektronische sleutel. Voorbeelden daarvan zijn magneetkaarten, proximity kaarten (RFID), Mifare kaarten of chipkaarten. Via de gebruiksvriendelijke interface kan zelf de hoogte van de festival locker gekozen worden.

Over ons

Pin-Lock International bestaat al sinds 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkzaam is. Onze eigen lockres zijn vandaag de dag overal ter wereld te vinden. Ons team staat onder leiding van Dirk Mulders, expert op het gebied van festival lockers en andere kluissystemen. Naast het leveren van festival lockers kunnen we u ook op andere manieren van dienst zijn, waaronder projectbegeleiding, als technisch adviseur of als specialist in software-ontwikkeling. Met Pin-Lock International kiest u voor:

  • Betrouwbare systemen;
  • Hoge kwaliteit;
  • Passend maatwerk;
  • Duidelijke interface;
  • Volledig packet;
  • Snelle levering;
  • 24/7 service (zowel telefonisch als on-site);
  • Snelle service;

Meer weten over onze festival lockers?

De beste lockers koopt u bij Pin-Lock International. Bij ons koopt u betrouwbare en duurzame lockers gemaakt van de beste materialen. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op onze site in te vullen, ons te bellen via +31 36 525 58 50 of door ons een e-mail te sturen. We kunnen ook geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen.

Call Now Button