Heeft u vragen? Bel dan naar +31 36 525 58 50 of mail naar info@pin-lock.nl

pinlock +31 36 525 58 50 info@pin-lock.nl
Pinlock
Op zoek naar een elektronisch locker systeem?

Het elektronische locker systeem voor uw zwembad

Met al meer dan 20 jaar ervaring biedt Pin-Lock zwembad elektronische lockers. Met de elektronische sluitsystemen van Pin-Lock zijn de gasten van uw zwembad verzekerd van goed beveiligde eigendommen. Door de jaren heen heeft Pin-Lock veel ervaring opgedaan binnen diverse branches. Zo biedt Pin-Lock een elektronisch locker systeem voor uw zwembad voor de meeste soorten kluisjes en kasten. Het elektronische locker systeem is dus geschikt erg geschikt voor onder andere zwembaden. Daarnaast zijn de sloten ook toe te passen op scholen, hotels, hostels, ziekenhuizen en kantoren. Pin-Lock heeft altijd een lockersysteem dat bij uw organisatie past.

Goed beveiligde spullen door Pin-Lock International

Voor een zwembad elektronisch locker systeem heeft Pin-Lock diverse lockers. De bediening van het locker systeem werkt via pincode met muntgeld, maar ook met gratis pincode en met diverse kaartsystemen zoals magneetkaarten: Mifare kaarten, chipkaarten en proximity kaarten (RFID).
Eerst voeren uw gasten een zelfgekozen pincode in. Daarna kiezen ze bij het zwembad een elektronische locker, die op een prettige hoogte zit. Het elektronische locker systeem voor het zwembad is zeer veilig en betrouwbaar. De locker systemen van Pin-Lock zijn erg gebruiksvriendelijk en voor iedere organisatie toepasbaar zijn. De user interface bevat veel opties en mogelijkheden. Toch is deze interface makkelijk te gebruiken. Het is er op gericht om het de gast zo makkelijk mogelijk te maken.

PICT0034 Uh 17 UH 22 DSCN3893 Circus 10 BB Brug 6 BB HS 1

Bij Pin-Lock staat kwaliteit voorop. De sloten van de zwembad elektronische lockers worden ontworpen met de beste materialen. Doordat de lockerkasten sterk en robuust zijn, zijn deze ook duurzaam. Pin-Lock zorgt altijd dat uw lockerkast helemaal naar wens is. De lockerkast sloten worden altijd op maat gemaakt. Pin-Lock streeft naar het bieden van maatwerk dat perfect aansluit op de organisatie en de betreffende gasten. De waardevolle spullen van uw gasten zijn altijd goed beveiligd met de elektronische sloten van Pin-Lock.

Daarom kiest u voor Pin-Lock

Bij Pin-Lock kunt u rekenen op een hoge kwaliteit en maatwerk. Al sinds 1993 is Pin-Lock specialist in het beveiligen van een zwembad met een elektronische locker systeem. Bij Pin-Lock kunt u rekenen op:

  • Duidelijke interface
  • Volledig pakket
  • Snelle levering
  • 24/7 service (telefonisch en on-site)
  • Passend maatwerk
  • Betrouwbaar systeem
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle service, meestal probleem verholpen binnen 24 uur. Meestal zelfde binnen 8 uur of sneller.

Meer informatie over het elektronische locker systeem voor uw zwembad?

Wilt u voor uw zwembad elektronische lockers aanschaffen? Vraag via de contactpagina vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u bij de medewerkers van Pin-Lock voor meer informatie. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Bestel nu het zwembad elektronische locker systeem van Pin-Lock. Hiermee weet u zeker dat de eigendommen van uw gasten altijd goed beveiligd zijn!

Call Now Button